Att leva sin … dröm

Sitter i shorts och linne. Lite molnigt i dag men mycket behagligt väder. Har börjat dagen med surfing och sitter nu med kaffe och god youghurt samtidigt som jag mailar om pågående uppdrag och tar emot anmälningar till vårens träningspass.

Låter det skönt? Det är skönt! Precis som jag önskade:-)

Men lite magsjuka tog energi. Surfingen kan jag inte direkt skryta med. Jag är nöjd över att kunna få på mig våtdräkten och hålla mig kvar på brädan. Gör mitt bästa för att kommunicera med omvälden men det är lite konstigt att arbeta när andra sover och vice verca. Samtidigt något vilsamt med det.

Nu har jag varit i Sydney i en vecka. Förutom löpande arbete och surfträning har jag faktiskt kommit igång med mitt filmprojekt. Vi är “a good team” jag och Moa. Filmklippen med mig blir bra, men hur ska vi få till en grupp???