Hälsa och träning

MJ InterAction erbjuder träningsformer som fokuserar på det som är särskilt viktigt för att må bra långt upp i åren. Träningen avser att förbättra eller bibehålla funktioner men också ge en känsla av välbefinnande, glädje och ro. Du kan också ta kontakt för råd i frågor som rör din fysiska hälsa eller om du behöver stöd i din träning.

I januari 2019 startade en ny period med träningspasset Rörlighet och balans – helt enkelt . Passet hålls både i Knivsta och i Uppsala.

Under våren lanseras en webbaserad träningsvideo som riktar sig även till dig som behöver lite extra stöd för balansen när du tränar. Träna med stöd kan användas i hemmiljö och i lokaler där man vill träna tillsammans.

Från april till början av juni 2019 förflyttar vi oss och tränar ute. Närmare bestämt vid elljusspåret i Knivsta. Där tränar vi kondition, styrka, rörlighet … och balans förstås, i spirande grönska och med vind i håret:-)

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om det MJ InterAction har att erbjuda eller om du har frågor och funderingar!

E-post: monica@mjinteraction.se

Mobil: 073 02 73 163

Fotograf: Kronvalls pixlar