Hälsa och träning

MJ InterAction erbjuder träningsformer som fokuserar på det som är särskilt viktigt för att må bra långt upp i åren. Träningen avser att förbättra eller bibehålla funktioner men också ge en känsla av välbefinnande, glädje och ro. Du kan också få råd i frågor som rör din fysiska hälsa eller coachning och stöd i din träning.

En nyhet är det pågående arbetet med webbutbildningar. I kurserna får man lära sig om kroppen och hur enkla rörelser kan göra skillnad. I väntan på den mer omfattande kursen finns nu en gratiskurs tillgängling som man kan anmäla sig till.

För dig som behöver lite extra stöd för balansen när du tränar finns en webbaserad träningsvideo. Träna med stöd kan användas i hemmiljö och i lokaler där man vill träna tillsammans.

På min youtube-kanal MJ InterAction finns filmer som instruerar i och inspirerar till rörelse. Vad sägs om Sköna rörelser för rörlighet?

Senare under våren blir det åter en period då vi tränar ute. Närmare bestämt vid elljusspåret i Knivsta och i park och natur runt Wenngarns slott. Där tränar vi kondition, styrka, rörlighet … och balans förstås.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om det MJ InterAction har att erbjuda eller om du har frågor och funderingar!

E-post: monica@mjinteraction.se

Mobil: 073 02 73 163

Fotograf: Kronvalls pixlar