Hälsa och träning

MJ InterAction erbjuder träningsformer som fokuserar på det som är särskilt viktigt för att må bra långt upp i åren. Träningen avser att förbättra eller bibehålla funktioner men också ge en känsla av välbefinnande, glädje och ro. Du kan också få råd i frågor som rör din fysiska hälsa eller coachning och stöd i din träning.

Vårens träningspass Rörelse och balans startar redan vecka 3 år 2020. Passet hålls i Knivsta och i Uppsala. Nytt för i år är ett pass även i Sigtuna.

För dig som behöver lite extra stöd för balansen när du tränar finns en webbaserad träningsvideo. Träna med stöd kan användas i hemmiljö och i lokaler där man vill träna tillsammans.

På min youtube-kanal MJ InterAction finns filmer som instruerar i och inspirerar till rörelse. Vad sägs om Sköna rörelser för rörlighet?

Senare under våren blir det åter en period då vi tränar ute. Närmare bestämt vid elljusspåret i Knivsta. Där tränar vi kondition, styrka, rörlighet … och balans förstås.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om det MJ InterAction har att erbjuda eller om du har frågor och funderingar!

E-post: monica@mjinteraction.se

Mobil: 073 02 73 163

Fotograf: Kronvalls pixlar