Jag reser till Sydney för en filmproduktion

Ja, det är sant!

Jag har en idé som jag ska försöka förverkliga. Om och hur väl jag lyckas får vi se men det är en seriös idé med ett stänk av humor.

Min dotter bor i Sydney. Som egen företagare styr jag min tid och väljer hur och var jag vill jobba. Det är orsaken till just Sydney. Jag vill så gärna återvända dit och det ska bli så härligt att få leva ett par veckor med Moa och hennes pojkvän Austin. Jag uppfattar att det är en ömsesidig glädje, även om man kan tänka både det ena och det andra; att mamma flyttar in?! Jodå, Moa är min support och har också idéer om min filmproduktion.

Vad är det för film? Det är förstås en webbaserad träningsfilm som riktar sig till personer som inte så lätt tar sig ut till våra träningsanläggningar och inte heller känner igen sig i det träningsutbud du hittar på nätet. Den är tänkt att användas i lokaler där t ex äldre möts, såsom äldreboenden och mötesplatser/träffpunkter eller i människors hem. Det ska vara en vacker film med skön musik som lockar till rörelse.

Så nu reser jag snart till Sydney, med kamera, stativ, dator och baddräkt så klart. För den här gången vill jag lära mig att surfa.

Följ mig gärna på denna resa!