Hälsa och friskvård

MJ InterAction erbjuder träningsformer, till exempel Rörelse och balans, som fokuserar på det som är särskilt viktigt för att må bra långt upp i åren. Träningen avser att förbättra eller bibehålla funktioner men också ge en känsla av välbefinnande, glädje och ro. Du kan också få råd i frågor som rör din fysiska hälsa eller coachning och stöd i din träning.

Från hösten 2020 erbjuds klassisk massage för rygg och nacke vid Betongfabriken på Wenngarn

En nyhet också är det pågående arbetet med webbutbildningar. I kurserna får man lära sig om kroppen och hur enkla rörelser kan göra skillnad. I väntan på den mer omfattande kursen finns nu en gratiskurs tillgängling som man kan anmäla sig till.

För dig som behöver lite extra stöd för balansen när du tränar finns en webbaserad träningsvideo. Träna med stöd kan användas i hemmiljö och i lokaler där man vill träna tillsammans.

På min youtube-kanal MJ InterAction finns filmer som instruerar i och inspirerar till rörelse. Vad sägs om Sköna rörelser för rörlighet?

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om det MJ InterAction har att erbjuda eller om du har frågor och funderingar!

E-post: monica@mjinteraction.se

Mobil: 073 02 73 163

Fotograf: Kronvalls pixlar