Moves and mobility

Nya pass till hösten, så håll unik!

Moves and mobility är sköna “moves”. Det vill säga sköna rörelser med musik som lockar till att både ta i, ta ut, balansera och släppa loss. Träningspasset har ett stort fokus på mobilitet, det vill säga rörlighet. I ett lugnt tempo jobbar vi med rörlighet för ryggen och kroppens övriga leder.

Varmt välkommen!

Moves and mobility – vad är det för slags träning?

Här är några smakprov:-)

Träningspasset är anpassat för dig som vill komplettera din vanliga träning eller som behöver komma igång efter en längre tids inaktivitet. Passet är också anpassat för dig som är äldre och särskilt vill träna balans och rörlighet för att må bra.

I passet tränar vi rörlighet på ett aktivt och mjukt sätt för att bibehålla eller förbättra rörligheten i rygg, nacke och övriga leder. Vi tränar balans för att bibehålla eller förbättra den fysiska balansförmågan men fokuserar också på en inre ”balans”; att komma till ro.

Du arbetar bara med din kropp som redskap både stående/gående och nere på golvet. Mattor finns tillgängliga. Träningspasset inleds med skön och lustfylld uppvärmning till musik. Musiken används ibland som hjälp att utföra en rörelse, ibland som rogivande bakgrundsljud.

Moves and mobility är komponerat utifrån min kunskap och erfarenhet som sjukgymnast/fysioterapeut, men framför allt utifrån många års erfarenhet som ledare och instruktör i träning för människor i olika åldrar.

Kontakt

monica@mjinteraction.se

Telefon: 073 02 73 163