Träna med stol som redskap och stöd

Träningsvideon Träna med stöd är ett lågintensivt träningspass som passar även dig som behöver lite stöd för balansen i din träning. Videon kan användas för träning hemma eller som gruppträning.

Om träningen

Det är ett lågintensivt funktionellt träningspass som utförs både stående och sittande. Träning för att bibehålla och förbättra både styrka, balans och rörlighet för det dagliga livet.

Om filmen

Filmen är inspelad utanför Sydney i Australien. Du kan nästan känna det fuktiga gräset, vinden i håret och saltstänk på huden. Träningen utförs till musik såsom Layla med Eric Clapton, Mustang Sally med The Commitments, I gotta know med Top Cats, I do med ABBA, What a wonderful world med Louis Armstrong m.m.

Videon är webbaserad. Därför loggar du in digitalt. Videon är en filmproduktion där MJ InterAction har license för användning av populärmusik till rörlig bild. Om det finns önskemål kan träningsvidon beställas som DVD (se kontaktuppgifter nedan).

Kostnad

Privatpersoner: 280 kr

Företag och organisationer: 1450 kr (med rätt att använda videon i verksamheten)

Registrera dig här nedan. Önskar du betala med swish. Skicka mig ett mail. Se kontaktuppgifter nedan.

Ett litet smakprov!

Här nedan kan du se en trailer av videon som är inspelad i Australien. Av upphovsrättsliga skäl används inte orginalmusik i trailern.

Producent: Monica Jonsson. Videoredigering: Moa Jonsson

Köp videon

Registrera dig nu för att få tillgång till videon.

Har du redan köpt videon? Klicka här för att se den.

Kontaktuppgift

monica@mjinteraction.se

Mobil: 073 02 73 163 (även swishnummer)